Rajut kuvat auto-onnettomuudesta – muistutus turvavyön tärkeydestä

Autot Ohhoh! · Stara.fi

Suomessa turvavyön käyttäminen on hyvällä tasolla, mutta edelleen jotkut jättävät sen kiinnittämättä varsinkin syrjäseuduilla ja lyhyillä automatkoilla. Nyt Yhdysvalloissa Arizonan Prescottissa on ikuistettu raju onnettomuus, jonka kuvat toimivat hyvänä muistutuksena.

Yavapai County Sheriffs Office
Yavapai County Sheriffs Office
Yavapai County Sheriffs Office

7. lokakuuta paikallisen koulun edustalla tapahtuneessa onnettomuudessa kaksi henkilöautoa törmäsi sellaisella voimalla, että suuri lava-auto päätyi pienemmän henkilöauton katolle ja jäi siihen. Onnettomuudessa oli mukana myös kolmas auto, joka pakeni kuitenkin paikalta.

Rajunnäköisestä lopputuloksesta huolimatta pelastusviranomaset kertoivat, että kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa vakavasti. Yavapai Countyn sheriffi muistutti, että ilman turvavöitä autoissa olleet olisivat todennäköisesti ainakin loukkaantuneet vakavasti.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.