Julianne Houghin hiukset pilalla: ”Vaalentaminen syynä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough meni naimisiin NHL-pelaaja Brooks Laichin kanssa idyllisissä ulkona pidetyissä häissä Idahossa. Pian häiden jälkeen Julianne muutti ulkonäköään värjäämällä vaaleat pitkät hiuksensa punaisiksi.

Pian hiusvärinsä muuttamisen jälkeen 30 vuotta täyttänyt tähti palasi kuitenkin takaisin juurilleen ja värjäsi hiuksensa takaisin vaaleiksi. Tämä muutos aiheutti sen, että tähden pitkien hiusten latvat kuivuivat ja menivät rajusta käsittelystä todella huonoon kuntoon.

Nyt Julianne Hough on esitellyt julkisuudessa jälleen uuden hiustyylinsä leikattuaan itselleen polkkatukan ja etuhiukset. Naisen mukaan näin radikaali muutos voi jonkin aikaa tuntua melko haastavalta, mutta samaan aikaan myös vapauttavalta. Hänen tuli joka tapauksessa valita nyt lyhyempi hiustyyli, koska punaisten hiusten vaalentaminen sai latvat haaroittumaan.