Aaron Carter rakastui taiteilijattareen – tämäkö ikuista rakkautta?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuonna vakavasta päihdekierteestä selviytynyt poplaulaja Aaron Carter hehkuttaa uutta rakkautta. Hän seurustelee nykyisin taiteilija Lina Valentinan kanssa. Mies kuvailee naista elämänsä rakkaudeksi ja aikoo vanheta naisen kanssa yhdessä.

Kolmekymppinen Aaron Carter nauttii nykyisin selväpäisestä elämästä. Mies on ilmaissut aiemmin halukkuutensa perheen perustamiseen, ja nyt toive on askeleen verran lähempänä toteutumista. Aaron Carterin mukaan Lina Valentina on hänen unelmiensa nainen.

Hän kehuu naista Instagramissa ja lupaa, että aikoo sitoutua pariskunnan onneen jokaisella solullaan. Vaikka parisuhteet ovat hänen mukaansa hankalia, ei hän luovuta koskaan Lina Valentinan kanssa. Aiemmin riutuneena ja rähjäisenä lehtien sivuille ikuistettu Aaron Carter on panostanut omaan terveyteensä ja hyvinvointiin vuoden ajan.

View this post on Instagram

My love 🖤🗝

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lina Valentina (@lina_valentina) on