Eläintarhan asukkaat Halloween-tunnelmissa – eläimet riehaantuivat kurpitsoista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halloweenia juhlitaan pyhäinpäivän aattona lokakuun viimeisenä päivänä. Amerikassa Halloween näkyy todella vahvasti naapurustojen koristeluissa, lasten karkki tai kepponen -kierroksilla ja naamiaisjuhlissa, joita varten useat alkavat suunnittelemaan asujaan jo kuukausia etukäteen.

Nyt Oregon Zoo -eläintarha on julkaissut YouTube-kanavallaan riemastuttavan videon, jossa eläintarhan asukit päästetään nauttimaan Halloween tunnelmasta jo nyt. Eläimet ovat saaneet omiin aitauksiinsa kurpitsat, joiden kanssa ne saavat tutustua rauhassa.

Videolla nähdään mitä mieltä eläimet ovat koristelluista ja koskemattomista kurpitsoista. Kurpitsan pyöreä muoto saa monet eläimet leikkimään kurpitsalla, mutta lopulta ne päätyvät kuitenkin syömään houkuttelevan väristä herkkua hyvällä ruokahalulla.