Pesukarhu kiipesi kerrostalon seinää 6. kerrokseen – sitten putosi alas

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pesukarhut ovat niin persoja ruoalle, että ne menevät herkullisten tuoksujen perässä lähes minne tahansa. Tällä kerralla eräs uhkarohkea pesukarhu oli ilmeisesti haistanut ruoan jo kymmenien metrien korkeudessa.

New Jerseyn Ocean Cityssa saatiin todistaa hyvin erikoinen näky, kun ohikulkijat olivat huomanneet, että korkean kerrostalon seinässä roikkui kiinni pesukarhu. Pesukarhu oli kiivennyt jostain syystä seinää pitkin kymmenien metrien korkeuteen kuudenteen kerrokseen saakka kerrostalon seinämää pitkin.

Ohikulkijat kuvasivat uhkarohkeaa pesukarhua ja pidättelivät henkeään kun pesukarhu päästi seinästä irti. Pesukarhu putosi todella korkealta maahan, mikä sai ihmiset kauhistumaan. Onneksi kaikki saivat kuitenkin nopeasti huokaista helpotuksesta kun pesukarhu jäikin eloon ja juoksi vikkelästi tilanteesta pois.