Taapero antoi kaikkensa karkkikierroksella – kaatui heti selälleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halloween on etenkin pikkulapsille hauskaa aikaa kun he saavat pukeutua näyttäviin naamiaisasuihin ja lähteä naapurustoon karkkikierrokselle. Nyt suloisella videolla nähdään eräs pikkutyttö, joka palaa kierrokselta kotiin.

Hellyttävällä YouTube-videolla nähdään hauskaan donitsiasuun pukeutunut tyttö, joka on ehtinyt lähes täydestä karkkisangostaan päätellen kiertämään jo koko naapurin talot karkkikierroksellaan läpi. Nyt hän on palaamassa kierrokseltaan kotiin ja törmääkin epähuomiossa ensimmäisenä kiinni olevaan lasioveen.

Kun vanhemmat päästävät lapsen sisälle avaamalla lasioven, pikkuinen huutaa heti tomerana: ”Karkki tai kepponen!”. Lapsi saa jälleen lisää makeisia sankoonsa, minkä jälkeen hän kompastuukin ja kaatuu selälleen lattialle. Tälle pikkutytölle taitaa uni rankan päivän päätteeksi maistua.