Wu-Tang Clanista tehdään televisiosarja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkissa vuonna 1991 perustettu Wu-Tang Clan lukeutuu maailman suosituimpiin ja arvostetuimpiin hip hop -yhtyeisiin. Pian ryhmän tarinaa päästään seuraamaan tv-sarjan muodossa.

Hulu-suoratoistopalvelun Wu-Tang: An American Saga sijoittuu Variety-lehden mukaan 90-luvun alun New Yorkiin, jossa yhtye sai alkunsa. 10-jaksoinen sarja seuraa nuorten miesten matkaa rikosten ja köyhyyden keskeltä kohti menestystä.

Sarjan ovat luoneet ja käsikijoittaneet Alex Tse ja paremmin RZA-taiteilijanimellään tunnettu Wu-Tang Clanin perustajajäsen Bobby Diggs. Myös Method Man, Ghostface Killa, GZA, Inspectah Deck ja Masta Killa ovat mukana tuotannossa.

Wu-Tang Clan on myynyt maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa levyä. Yhtyeen debyyttiä, vuonna 1993 ilmestynyttä Enter the Wu-Tang (36 Chambers) -albumia, pidetään yhtenä hiphopin tärkeimmistä levyistä.