Yllätyspaljastus kuvassa – Sofia Richien luultiin olevan sinkku

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianin perheestä kertovasta realitysarjasta julkisuuteen noussut Scott Disick aloitti vuosi sitten seurustelun kuuluisan laulajan perijättären ja malli Sofia Richien kanssa. Scott Disickin on kuitenkin kerrottu haikailevan Kourtney Kardashiania takaisin.

Kourtney Kardashian nauttii sinkkupäivistään ja Scott Disickin on kerrottu yrittäneen saada naista takaisin pauloihinsa. Ihmiset ovat jopa luulleet, että mies on sanonut hyvästit nuorelle ihastukselleen, Sofia Richielle. Nainen on kuitenkin osoittanut parin olevan edelleen yhdessä.

Sofia Richie kertoi hiljattain, että he ovat Scottin kanssa rakastuneempia kuin koskaan aiemmin. Hän julkaisi äskettäin myös kuvan Instagramissa, joka todistaa suhteen olevan edelleen todellinen. Kuvan on ottanut Scott Disick, joka myös näkyy taustalla olevassa peilissä. Scott ei ole puolestaan julkaissut Sofian kanssa otettuja yhteiskuvia kuukausiin.

View this post on Instagram

The man in the mirror 😍

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on