Catherine Zeta-Jonesin kuvankaunis teinitytär kuin äitinsä kaksoisolento

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Catherine Zeta-Jones meni naimisiin Michael Douglasin kanssa vuonna 2000. Avioparilla on kaksi yhteistä lasta, poika Dylan ja tytär Carys. Viime keväänä Catherine esitteli nuoren tyttärensä medioille, kun he osallistuivat yhdessä New Yorkissa järjestettyyn Alta Modan muotitapahtumaan.

Catherinen ja Michaelin 14-vuotiaasta Carys-tyttärestä on kasvanut upea kaunotar, joka soveltuisi vaikkapa mallialalle. Pitkä ja hoikka tytär on nuoresta iästään huolimatta kasvanut jo lähes äitinsä mittaiseksi, minkä lisäksi hän on perinyt 48-vuotiaalta äidiltään kuvankauniit kasvonpiirteet.

View this post on Instagram

my dress has dogs on it! @dolcegabbana

A post shared by CARYS Z (@carys.douglas) on

View this post on Instagram

🦋

A post shared by CARYS Z (@carys.douglas) on