Koira juoksi jalkapallokentälle – vaati pelaajilta rapsutuksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Georgiassa pelattu jalkapallo-ottelu keskeytyi äskettäin kulkukoiran juostua kentälle. Musta koira kirmasi pitkin nurmikenttää innoissaan, kunnes heittäytyi selälleen kerjäämään rapsutuksia vatsaansa. Lopulta pelaajat houkuttelivat leikkisän koiran kentältä pois.

Georgian Gorissa pelattiin National Football Leaguen ottelua. Associated Press on julkaissut videon, jolla näytetään ylimääräisen pelaajan saapuminen kentälle. Karvakuono nauttii selkeästi saamastaan huomiosta.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun koira karkaa toimitsijoiden käsistä jalkapallo-otteluun. Hauska lisänumero kesti noin kolme minuuttia, kunnes peli sai jatkua. Toivottavasti joku pelaajista tarjosi tassusankarille pysyvän kodin ja mahdollisuuden lukuisiin palloiluharjoituksiin.