Koukussa deittisovellukseen? Näin tunnistat ongelman

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hiljattain toteutettu Swipe Society -niminen tutkimus raportoi, että pelkästään brittiläiset sinkut tai seuraa etsivät ihmiset viettävät deittisovelluksissa aikaa 208 tuntia vuosittain. Eli reilusti yli viikon, jos aika laskettaisiin päivinä.

Käytätkö Tinderiä myös kavereiden läsnäollessa? Treffisovelluksen selaaminen saattaa olla hauskaa ajanvietettä ystävän kanssa, mutta kannattaa muistaa kaverin tulleen tapaamaan sinua, eikä puhelintasi. Mikäli sovelluksen räplääminen vie työaikaa, kannattaa miettiä kumpi on tärkeämpää: Palkka vai mätsi?

Treffisovellusten avulla voi löytää lomalla hauskaa seuraa, mutta sen ei kannata määritellä koko reissun kulkua ja ohjelmaa. Yhtä älytöntä on se, että selaa Tinderiä samalla kun katsoo elokuvaa tai televisiosarjaa. Kaiken lisäksi se vaikuttaa yöunen laatuun, jos vahingossa jää pläräämään treffisovellusta liian myöhään tai ennen nukahtamista, Femail First raportoi.