Vauva tulossa! Prinssi Harry ja herttuatar Meghan saavat lapsen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian hovi on hetki sitten tiedottanut, että viime keväänä naimisiin mennyt kuninkaallinen pari Prinssi Harry ja herttuatar Meghan saavat lapsen. Heidän esikoisensa laskettu aika on ensi keväänä.

YouTube

Prinssi Harry ja amerikkalainen näyttelijätär Rachel Meghan Markle tapasivat ensi kerran vuoden 2016 kesällä. Prinssi Harry oli kuitenkin ihaillut naista jo pari vuotta ennen ensitapaamista, sillä hän on tunnustautunut suureksi Pukumiehet-sarjan faniksi. Myöhemmin selvisi, että prinssi Harry oli kertonut jo vuosia sitten ihannenaisensa olevan Pukumiehet-sarjasta tutun Meghan Marklen kaltainen.

Lopulta Meghanin ja Harryn yhteinen ystävä Markus Anderson järjesti Soho Houseen pienen seurapiiri-illan, jonne Harry ja Meghan osallistuivat. Rachel Meghan Markle on yhdysvaltalainen näyttelijätär, joka tunnettiin ennen kuninkaallista elämäänsä erityisesti Suits, eli Pukumiehet-lakidraamasarjan tähtenä. Hän esitti sarjassa Rachel Zanen roolia.

Splash