Sankarit pelastivat karhun – pää irrotettiin tynnyristä hurjassa operaatiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monilla ihmisillä on sisäsyntyinen tarve auttaa muita ihmisiä ja eläimiä, jotka ovat joutuneet tavalla tai toisella pulaan. Nyt verkossa leviää video, jossa nähdään miten kaikilla sankareilla ei ole supersankarin viittaa yllään. Joukko ihmisiä nimittäin pelasti pahaan pulaan joutuneen karhun.

Noin 150 kiloinen karhu oli jostain syystä työntänyt päänsä muoviseen pieneen tynnyriin, jonne se oli jäänyt tiukasti kiinni. Karhua ei saatu vapautettua pelkästään repimällä, joten joukko miehiä päätti ryhtyä uhkarohkeaan operaatioon ja ottivat karhun kiinni paljain käsin.

Tämän jälkeen eräs miehistä ryhtyi sahaamaan tynnyriä auki, kun toinen mies makasi karhun päällä ja piti siitä kiinni eräänlaisella painiotteella. Karhunpaini oli siis tällä kertaa enemmän kuin hyvin paikkansa pitävä nimitys. Lopulta karhu vapautui ja lähti varmasti helpottuneena omille teilleen.