Suosikkitubettaja kävi Dr. Pimple Popperin vastaanotolla – kysta puristettiin selästä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Finnien ja mustapäiden puristeleminen on ällöttävää, mutta silti monet saavat sen näkemisestä myös suurta nautintoa. Finnien puristelemista näyttävät videot ovat todella suosittuja YouTubessa, mikä kertookin siitä, että ihmiset haluavat tirkistellä toisen näppyjen puristelemista vaikka se vähän etoisikin.

Sandra Lee, joka tunnetaan Instagramissa ja YouTubessa paremmin nimellä Dr. Pimple Popper, sai nyt melko erityisen vieraan vastaanotolleen. Suosittu videobloggaaja Logan Paul saapui Leen klinikalle hänen tyttöystävänsä Chloen kanssa poistattamaan miehen selässä olevaa kystaa.

Sandra Lee kommentoi miehen kystaa heti nähdessään sen ja kuvaili sitä todella söpöksi. Videolla nähdään miten Logan Paulin tyttöystävä saa toimia ihotautilääkärin apuna kystan puristamisessa.