Nyt riittää kuplivaa! Halpaketju myy 6 litran proseccopulloa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme viime vuonna Lidlin suurimman kilpailijan, saksalaisen halpahalliketju Aldin tuovan viiniosastolleen kolmen litran proseccopullon. Nyt yhtiö on tuplannut pullon koon.

Pikkujoulukauden lähestyessä on mahdollista hankkia kuuden litran kokoinen proseccopullo. Italialaisesta kuohuviinipullosta kaataa noin 64 lasillista kuplivaa juomaa. Suomalaiset voivat kateellisena seurata, kuinka muualla maailmalla ostetaan edullisia alkoholijuomia lähikaupoista ja netistä.

Aldi-kauppaketju myy megalomaanista kuohuviinipulloa nettikaupassaan briteille 14. marraskuuta alkaen. Methuselah of Giotti Spumante Prosecco on makea ja päärynäinen. Kahdeksan tavallisen kuohuviinipullon kokoinen jättipullo maksaa 80 puntaa, eli 90 euroa, Cosmopolitan uutisoi.

Aldin liikkeitä on 15 eri maassa. Se on yksi maailman suurimmista halpahalliketjuista. Aldi tunnetaan erityisesti sen edullisista hinnoistaan myös alkoholin myymisen suhteen. Ketjun myymät tuotteet ovat kuitenkin saaneet arvostusta korkeasta laadustaan ja hienostuneesta maustaan.