Kim Kardashian pelkää tosissaan – haluaa Kanye Westin hoitoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye Westin käyttäytyminen on ollut viime aikoina hyvinkin ailahtelevaista. Mies on vieraillut Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin luona ja nyt hän nauhoittaa musiikkia Afrikan Ugandassa. Hän on myös poistanut ja aktivoinut uudestaan sosiaalisen median tilejään.

People-lehden mukaan Kardashianin perhe on huolissaan Kim Kardashianin aviomiehen mielenterveydestä.

Kim Kardashian haluaisi Kanye Westin hakevan apua, mutta se ei ole mahdollista niin kauan kun räppäri uskoo itse olevansa kunnossa. Kim Kardashianilla ja Kanye Westillä on kolme lasta.

Kanye West vakuutteli äskettäin Valkoisessa talossa vieraillessaan, että hänellä ei ole mielenterveysongelmia. Hän kertoo kärsivänsä ainoastaan uniongelmista. Kanye West sai taannoin hermoromahduksen ja joutui psykiatrisen poliklinikan suljetulle osastolle.