Lapsi pääsi tapaamaan kaljua naista – alopecia herätti kysymyksiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alopecia eli karvojen lähtö voi koskea koko kehoa tai vain jotakin pientä aluetta. Alopecia aiheuttaa muissa ihmisissä usein ihmetystä ja herättää monia kysymyksiä, koska yleisesti siitä tiedetään melko vähän.

Nyt kaikista suorapuheisimmat ihmiset, eli lapset, pääsivät tapaamaan naista, jolla on alopecia. Kaljuuntumisen vuoksi naisella on melko huomiota herättävä ulkonäkö, koska hänellä ei ole lainkaan hiuksia tai muitakaan ihokarvoja kuten esimerkiksi ripsiä tai kulmakarvoja.

HiHo Kids -kanavan julkaisemalla videolla nähdään millaisia kysymyksiä kalju olemus nuorella naisella saa Lexi-nimisessä pikkutytössä heräämään. Tyttöä askarrutti muun muassa se käyttääkö nainen shampoota, onko hänellä syöpä ja onko häntä kiusattu koulussa sen vuoksi, että hänellä ei ole hiuksia.