Seksiä uusissa paikoissa? Tässä 40 paikan lista eroottisiin toimiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Seksielämää on helppo piristää rutiineja muokkaamalla. Olipa kyseessä sitten seksivälineiden testaaminen, uusien asukokonaisuuksien kokeileminen tai uusien paikkojen katsastaminen, muuttuu seksielämä usein nautinnollisemmaksi pienen lisäjännityksen avulla.

Osa ihmisistä kiihottuu kiinnijäämisen pelossa. Nyt on listattu muhkea luettelo erilaisista paikoista, joissa pariskunnat voivat harjoittaa eroottista kanssakäymistä. Jos jokaisesta paikasta saa yhden pisteen, kuinka monta teille on jo kertynyt?

– Pukuhuone– Ravintolan vessa– Sauna– Rappukäytävä– Hotellihuone– Museo– Vaatehuone– Metsä– Hautausmaa– Jalkapallokenttä– Uima-allas– Koulu– Pukukoppi– Ikkunaa vasten– Ranta– Portaat– Työpaikka– Lato– Lentokone– Hissi– Lava-auton lava– Vene– Teltta– Mummola– Lattia– Limusiini– Kirjasto– Pesula tai pyykkitupa– Keittiöntaso– Meri– Poreallas– Puisto– Kirkko– Juna– Seinää vasten– Suihku– Vuoristorata– Lapsuudenkoti– Auto– Elokuvateatteri– Katto