Lady Gaga odotetussa haastattelussa – vastasi 73 kysymykseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue-lehti on tehnyt YouTube-kanavalleen videosarjan, josta on hetkessä tullut hyvin suosittu. 73 Questions -sarjassa tunnetut näyttelijät, laulajat ja mallikaunottaret avaavat kotinsa oven toimittajalle, joka esittää heille nopeasti kiperiä kysymyksiä.

Tällä kerralla piinapenkkiin pääsi laulaja ja viime aikoina myös näyttelijänä toiminut Lady Gaga, joka vastasi toimittajan esittämään 73 kysymykseen. Haastattelun aikana tyylikkäästi pukeutunut poptähti esitteli toimittajalle myös upeaa Los Angelesin kotiaan.

Haastattelussa Lady Gaga kertoi hänen musiikin kirjoittamisestaan ja siitä miten kappaleet syntyvät. Haastattelun aikana nainen paljasti myös millaista työskentely näyttelijä ja ohjaaja Bradley Cooperin kanssa oli uudessa a Star is Born -nimisessä elokuvassa, jonka päätähteä nainen näyttelee.