Lapset tapasivat pankkirosvon – juttutuokio kuvattiin videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset oppivat jo hyvin nopeasti ymmärtämään mitä saa ja mitä ei saa tehdä. Monet pahikset tulevat heille tutuiksi tarinoista ja lastenelokuvista, joissa nähdään usein rosvoja ja muita pahantekijöitä. Nyt lapset pääsivät tapaamaan oikeaa rikollista.

HiHo Kids -kanava on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään miten lapset reagoivat päästessään tapaamaan oikeaa pankkirosvoa. Anthony-niminen mies kertoi lapsille varastaneensa rahat autosta, joka oli matkalla pankkiin.

Anthony kertoi lapsille toimineensa tyhmästi, koska hän oli riippuvainen huumeista eikä ajatellut selvästi. Hän yritti saada rahaa perheelleen rikollisia teitä pitkin.

Tarina tuntui kiehtovan lapsia, joilla oli miehelle melkoisesti tarkentavia jatkokysymyksiä. Mies yllättyi lasten nerokkaista kysymyksistä, joita he osasivat kysyä nähtyään pankkiryöstöjä elokuvissa. Lapset olivat kuitenkin pettyneitä kuullessaan, että mies oli saanut saaliikseen pankista vain 400.000 dollaria eikä miljoonia.