Näin ihmiset mokailivat kesälomilla – hulvattomat sattumukset videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube-sivusto on hauskojen ja pilalle menneiden videoiden kehto. Sivustolle ladataan päivittäin mielettömän paljon uusia hauskoja videoita, mutta niistä vain harvat lähtevät leviämään miljoonien katselijoiden tietoisuuteen.

Nyt Kyoot-kanava on julkaissut YouTube-videon, johon on koostettu yli kymmenen minuutin verran hauskoja mokia, joita ihmisille on sattunut kesän aikana. Kesälomalla ihmiset näyttävät kokeilleen etenkin paljon erilaisia uusia harrastuksia, joiden parissa monet kommellukset ovatkin sattuneet.

Videolla nähdään leikkeitä perheiden lomamatkoilta ja päiviltä, jolloin perheet ja ystävät ovat yhdessä nauttineet kesälomastaan. Kuten odottaa saattaa, videolla nähdään taas jälleen paljon huvittavia kaatumisia ja pieniä vahinkoja, joita seuraa suuri naurun remakka.