Poikaystävä ei suostunut seksiin – naiselta karmaiseva teko

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen 27-vuotias Katherine Nieves-Tavarez oli raivostunut poikaystävälleen, koska mies ei suostunut seksiin hänen kanssaan. Nainen oli puukottanut miestä keittiöveitsellä kasvojen alueelle. Mies oli juossut sekopäistä tyttöystäväänsä karkuun asunnon terassille.

Yhdysvaltojen Vero Beachilla asuva Katherine Nieves-Tavarez oli nauttinut alkoholia. Nainen oli yrittänyt saada poikaystäväänsä yhdyntään kanssaan useaan eri otteeseen. Kun mies ei suostunut, oli nainen hakenut keittiöstä veitsen. Hän huitaisi miestä ainakin kasvojen alueelle.

Paikalle aamuyön tunteina saapuneet viranomaiset löysivät humalaisen naisen asunnon etuovelta. Hänen miehensä makasi verissään lattialla valittaen, että ei näe mitään. The Smoking Gunin mukaan Katherine Nieves-Tavarez on pidätetty aiemminkin lähisuhdeväkivallan takia. Nyt hän odottaa tuomiotaan vankilassa.