Kardashianin exä Younes Bendjima pahoinpiteli – räppäri Drake seurasi sivusta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kourtney Kardashian jätti nuoren poikaystävänsä Younes Bendjiman muutama viikko sitten. 39-vuotias Kardashian jätti 26-vuotiaan mallin vain kuukausi sen jälkeen kun hän oli luvannut miehelle perheenlisäystä.

Nykyään mallina toimiva Younes Bendjima on aiemmin ollut myös nyrkkeilijä. Nyt hänestä on alkanut leviämään turvakameran tallentama video, jossa nähdään miten Bendjima pahoinpitelee nyrkeillään yökerhossa työskennelleen miehen yökerhon ulkopuolella suuren ystäväporukan todistaessa tapahtumaa.

TMZ-kanavan julkaisemalla videolla nähdään miten Younes Bendjima alkaa lyömään yökerhon takaovella seissyttä miespuolista työntekijää kasvoihin. Muun muassa räppäri Drake seisoo vieressä ja seuraa tilannetta sivusta.

Pahoinpitely aiheutti keväällä tutkinnan, mutta uhri ei ole E! News -uutisten mukaan nostanut syytettä kuuluisaa mallia vastaan.