Burger Kingin karmiva uutuus – hampurilainen aiheuttaa painajaisia?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Burger King -ravintolaketju on julkaissut Nightmare King -nimisen hampurilaisen juuri sopivasti ennen halloweenia Yhdysvalloissa. Vihreän purilaiset kerrotaan aiheuttavan syöjälleen painajaisia. Burger King on julkaissut aiheesta tutkimuksen.

Pikaruokaketju Burger Kingin mukaan heidän kausituotteensa aiheuttaa tavallista enemmän painajaisia. Jos neljä prosenttia ihmisistä näkee painajaisunia joka yö, aiheuttaa Nightmare King -hampurilainen ahdistavia nukkumishetkiä 3,5 kertaa enemmän. Hampurilaisessa on pihvin lisäksi myös kanaa, juustoa, pekonia, majoneesia ja sipulia.

Hampurilaisen sämpylä on vihreä. Burger Kingin kustantama tutkimus on toteutettu floridalaisessa unta ja aviotoimintaa tutkivassa laitoksessa. Tutkimukseen osallistui sata ihmistä.