Valkoiset farkut taas trendikkäät – tässä vinkit!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Moni on omistanut valkoiset farkut viimeksi 90-luvulla, jolloin katumuotiin kuuluivat Leviksen 501 -mallin farmarihousut. Valkoiset farkut saattavat tuntua epäkäytännöllisiltä, koska niissä näkyy lika äärimmäisen helposti. Valkoiset housut eivät anna myöskään armoa vartalon muodoille.

Muodissa kuitenkin on valkoiset farkut, jotka voivat olla revityt, pillit tai alaspäin levenevät. Korkeavyötäröiset farkut yhdistetään t-paidan ja takin tai neulepuseron kanssa. Valkoisia farkkuja näkee kaikissa ikäryhmissä aina varttuneemmista leideistä yläasteikäisiin poikiin.

Valkoisten farkkujen kanssa voi käyttää tennareita tai muodikkaasti bootseja. Syksyisellä sadeilmalla sopii muistaa, että valkoinen muuttuu läpikuultavaksi kastuessaan. Kokosimme alle Instagramista kuvia farkkutyylistä.

View this post on Instagram

⭕ READY STOCK ⭕ Celana Jeans Highwaist Cut Knee White ———————————————————— Harga Rp 110.000,- ———————————————————— Celana Jeans Stretch Model Highwaist ( Di atas pinggang ) Sobek di lutut ( Cut Knee ) Bahan Jeans Import Jeans Tebal, High quality !! Size 27 – 30 ( Size Lokal ) Warna : On Pict ✴ . Order dan Cek Stock Whats app 0818626780 ( Fast Respon ) . Delivery Kurir JNE , JNT, POS Indonesia , Gosend Jakarta . . . #itsmyfashionstore #skinnyjeansmurah #celanajeans #jualcelanajeans #celanapanjang #jualcelanapanjang #celanajeanscewe #celanajeanscewek #celanajeanswanita #celanawanita #celanacewe #celanacewek #jeans #jualjeans #jeansimport #jualjeansimport #skinnyjeans #jeansimportmurah #ootdindo #celanastretch #celanapensil #celanaskinny #highwaistjeans #jeanshighwaist #celanahighwaist #celanaputih #jualcelanaputih #whitejeans #jeanswhite #celanacutknee

A post shared by Ready Stock Jeans (@itsmyfashionstore_) on

View this post on Instagram

⭕ READY STOCK ⭕ Celana Jeans Highwaist Cut Knee White ———————————————————— Harga Rp 110.000,- ———————————————————— Celana Jeans Stretch Model Highwaist ( Di atas pinggang ) Sobek di lutut ( Cut Knee ) Bahan Jeans Import Jeans Tebal, High quality !! Size 27 – 30 ( Size Lokal ) Warna : On Pict ✴ . Order dan Cek Stock Whats app 0818626780 ( Fast Respon ) . Delivery Kurir JNE , JNT, POS Indonesia , Gosend Jakarta . . . #itsmyfashionstore #skinnyjeansmurah #celanajeans #jualcelanajeans #celanapanjang #jualcelanapanjang #celanajeanscewe #celanajeanscewek #celanajeanswanita #celanawanita #celanacewe #celanacewek #jeans #jualjeans #jeansimport #jualjeansimport #skinnyjeans #jeansimportmurah #ootdindo #celanastretch #celanapensil #celanaskinny #highwaistjeans #jeanshighwaist #celanahighwaist #celanaputih #jualcelanaputih #whitejeans #jeanswhite #celanacutknee

A post shared by Ready Stock Jeans (@itsmyfashionstore_) on