Ideoita tuparilahjaksi – vie muutakin kuin viinipullo

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tupaantulijaiset vietetään uuden asunnon kunniaksi. Yleensä aikuisikään ehtineillä ja monessa eri paikassa asuneilla on tarpeeksi irtaimistoa kodin sisustamiseen. Jos kuitenkin haluaa viedä lahjaksi muutakin kuin alkoholia, kannattaa napata seuraavat vinkit talteen.

Tupaantulijaisissa juhlitaan uutta kotia. Vie perheelle huonekasveja hoito-ohjeiden ja kauniiden ruukkujen kera. Moni innostuu varmasti myös laadukkaasta keittokirjasta, josta voi napata ohjeita uuden keittiön testikokkailuihin. Laadukkaat lasinaluset ovat myös jokaisen modernin kodin pakkohankinta.

Kynttilät saattavat kuulostaa tylsiltä lahjoilta, mutta tässäkin voi panostaa laatuun ja tyylikkyyteen. Sama pätee keittiöpyyhkeisiin, jolloin lahjapakettiin voi sujauttaa merkkituotteita halpisversioiden sijaan. Viinipullon sijaan voi hankkia pullollisen laadukasta oliiviöljyä.