Nainen hylkäsi 2-vuotiaan vieraan talon ovelle – poliisi julkaisi sydäntäsärkevän videon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Teksasissa tapahtui 17. lokakuuta erikoinen tilanne, kun omakotitalon asukkaat havahtuivat illalla ovikellon soittoon ja oven takomiseen. Isännän mennessä katsomaan mistä oli kyse oli hämmennys melkoinen, kun oven takana seisoi kaksivuotias pikkupoika yksin.

Mies soitti heti poliisille ja ilmoitti asiasta. Sen jälkeen hän tarkasti kodin valvontakameroista mitä ovella oli tapahtunut ja huomasi, että tuntematon nainen oli kantanut pojan kovassa kiireessä ja juoksujalkaa oven taakse. Nainen ehti soittaa useita kertoja ovikelloa ja takoi ovea nyrkillä ennen poistumistaan kiireesti paikalta. Pikkupojan nainen jätti ovelle seisomaan.

Houstonin poliisi on nyt julkaissut videon, jonka myötä se toivoo tunnistavansa pojan hylänneen naisen. Lastensuojeluviranomaiset ovat ottaneet pojan toistaiseksi hoiviinsa tutkimusten ajaksi. Viranomaiset saivat myöhemmin selvitettyä pojan henkilöllisyyden ja ottivat yhteyttä tämän isään.

Samalla tapahtumavyyhti alkoi hieman selvitä, sillä isä kertoi pojan äidin ilmoittaneen, että joku hänen ystävistään tuo pojan isälleen. Poikaa ei kuulunut, jolloin mies poistui kotoaan. Tämän jälkeen tuntematon mainen kantoi pojan ilmeisen vahingossa väärän talon ovelle ja soitti ovikelloa olettaen olevansa oikean talon ovella. Nyt poliisit etsivät naista, joka asetti lapsen hengenvaaraan jättäessään tämän väärän talon ovelle varmistamatta lainkaan kuka talossa asui.