Mies ryhtyi soittamaan musiikkia taskulaskimilla – aivan suvereeni taituri!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanhanaikaisilla lankapuhelimilla pystyi soittamaan joitakin kappaleita puhelimen numeronäppäimiä painelemalla. Nyt eräs japanilainen mies on kaivanut muinaisen soittotyylin esiin ja päättänyt luoda musiikkia taskulaskimilla.

Äänitehoisteilla varustettu taskulaskin toimii soittimena siinä olevien näppäinäänien ansiosta. Twitter-käyttäjä @atarime_400 esittää nyt laskimella suositun japanilaisyhtye Kenshi Yonezun biisin Lemon. Hän soittaa taskulaskimia kuin mitä tahansa kosketinsoitinta.

Ihmiset ovat onnistuneet luomaan musiikkia lähes kaikilla jonkinlaisia säveliä tuottavilla välineillä. Harvardin yliopistossa on kokonainen yhtye, jossa opiskelijat soittavat tunnettuja kappaleita erilaisia muoviputkia paukutellen. Se on tosin jo kokonaan uuden jutun arvoinen stoori.