Hailey Baldwin rekisteröi Hailey Bieberin tavaramerkiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Justin Bieber ja malli Hailey Baldwin solmivat virallisen avioliiton syyskuussa. He aikovat järjestää erikseen kirkollisen vihkimisen, vaikka ovatkin jo lakiteknisesti aviopari. Nyt Hailey Baldwin on rekisteröinyt uuden nimensä tavaramerkiksi.

Amerikkalainen 21-vuotias Hailey Baldwin on rekisteröinyt Hailey Bieber -tavaramerkin omistukseensa. Tämä varmistaa, että nainen voi käyttää uutta nimeään tulevaisuudessa liike-elämässä, kuten omassa vaatemallistossaan, TMZ uutisoi. Pari ei tehnyt avioehtoa newyorkilaisella oikeustalolla avioituessaan.

Kanadalainen 24-vuotias laulaja Justin Bieber solmi avioliiton Hailey Baldwnin kanssa heti luvan saatuaan. He eivät kuitenkaan pidä avioliittoaan täydellisenä ilman Jumalan edessä toteutettua kirkollista vihkimistä. He suunnittelevat luksusluokan juhlia.

View this post on Instagram

absolute best friend.

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on