Kim Kardashian on muuttunut – Pariisin ryöstö vaikutti itsetuntoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityohjelmasta tunnettu Kim Kardashian joutui kaksi vuotta sitten Pariisissa aseellisen ryöstön uhriksi. Naiselta vietiin kymmenen miljoonan dollarin arvosta koruja. Ryöstö muutti kaiken.

The Alec Baldwin Show’n vieraana 38-vuotissyntymäpäivänään vieraillut Kim Kardashian myönsi, että hänen elämänsä on muuttunut melkoisesti kuluneen kahden vuoen aikana ryöstön jälkeen. Hän ei enää määrittele arvoaan omaisuutensa mukaan.

– Olen kiitollinen kokemuksesta. Vaikka se oli karmivaa, enkä toivoisi samaa kenellekään, muutti se saamaan takaisin todellisen minän. Elin ennen kuplassa, mutta ryöstö avasi silmiäni, Kim Kardashian kertoi.

Hän on myös muuttanut sosiaalisen median strategiaansa siten, ettei enää päivitä videoita tai kuvia reaaliaikaisesti. Hän säästää otokset myöhemmäksi, ja julkaisee materiaalia vasta siirryttyään uuteen paikkaan. Pariisin ryöstäjät olivat saaneet Kim Kardashianin olinpaikan selville Snapchatin kautta.