Miten tämä on mahdollista? Nainen ei uskonut tummaihoista luksustalon asukkaaksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Tummaihoinen amerikkalainen, D’Arreion Nuriyah Toles, asuu luksusasunnoilla varustetussa kerrostalossa. Mies sattui samaan aikaan rappukäytävään naisen kanssa, joka ei uskonut miehen asuvan talossa. Nainen teki johtopäätöksensä pelkästään ihonvärin perusteella.

Joukossamme elää edelleen ihmisiä, jotka uskovat ihonvärin määrittelevän ihmisarvoa. D’Arreion Nuriyah Toles on julkaissut Facebookissa videosarjan, jolla näytetään koiransa kanssa kulkeneen naisen ennakkoluuloinen asenne. Nainen seuraa Tolesia hänen kotiovelleen saakka.

Puoli tuntia myöhemmin Tolesin ovelle saapui poliiseja, eikä mies ollut uskoa tapahtumia todeksi vuonna 2018 Yhdysvalloissa. Hän on myöhemmin kiittänyt saamastaan tuesta ja uskoo, että hänen tapauksensa esille tuominen voi osaltaan muuttaa rasistisia asenteita. Hän toivoo myös kaikkea hyvää videoissa esiintyvälle naiselle.

To Be A Black man in America, & Come home,Women tries to stop me from coming into my building because she feels…

Publiée par D'Arreion Nuriyah Toles sur Vendredi 12 octobre 2018

Publiée par D'Arreion Nuriyah Toles sur Lundi 2 juillet 2018