Muista tämä eron jälkeen – älä katsele exän kuvia

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Vastaeronneena kannattaa keskittyä omaan hyinvointiin ja arjen rullaamiseen uudella tavalla. Ero antaa myös mahdollisuuden kokonaan erilaisen elämän aloittamiselle, mutta tällöin on ensin päästävä entisestä yli.

Ihmiset dokumentoivat nykyään kaiken elämästään sosiaaliseen mediaan tai vähintään puhelimen muistiin valokuvien muodossa. Eron jälkeen voi säilyttää kuvia etenkin, jos parilla on ollut yhteisiä lapsia, mutta niitä ei kuitenkaan kannata katsella toipumisprosessin aikana.

Exän profiilin voi piilottaa kokonaan Facebookista, jos ei halua nähdä hänen kuviaan tai päivityksiään. Erosta on vaikeampi päästä yli, jos stalkkaa jatkuvasti entisen toimia. Vanhoja aikoja voi muistella sitten, kun uusi elämä on ottanut onnistuneesti tuulta alleen.