Ranskalaiset naiset taitavat rennon tyylin – syksyn meikkivinkit listattiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ranskalaiset naiset näyttävät kauniilta, vaikka heidän meikkaustyyliään on kautta aikojen kuvailtu huolettomaksi. Rento ja silti tyylikäs lopputulos syntyy muutamalla vinkillä. Näitä tyylejä hehkutetaan myös Pinterestissä.

Vaalean sininen tai vihreä luomiväri on saapunut meikkipaletteihin tänä syksynä. Ranskalaiset naiset yhdistävät sen vaaleanpunaiseen poskipunaan. Yhtä trendikästä on meikata luomet kokonaan ruskealla ja lisätä paksu kerros mustaa kajalia tai muuta silmien rajauskynää. Huulissa on mattana toistuva tummanpunainen, joka voi taittua jopa viininpunaiseen tai violettiin.

Heidän hiustyylinsä on kuitenkin huoleton tai jopa sotkuinen nuttura. Kynnet ovat huolitellut ja ranskalainen manikyyri kaikille sopiva ikiklassikko. Ranskalaiset naiset käyttävät perinteisesti vähän meikkiä ja siten, että lopputulos on mahdollisimman luonnollinen.

View this post on Instagram

Check out #YahooStyle French New Wave-inspired shoot with actress #AlisonBrie, who talks #HowToBeSingle, the #CultofCommunity and Fiancé #DaveFranco. Link in @yahoostyle's Bio! Photographers @ReneAndRadka  Makeup @kathyjeung  Hair @makikonara Stylist @mary_fellowes Production @sixwolvescreative #artemeslashes #makeup #makeupbyme #mua #makeupartist #beautymakeup #celebritybeauty #celebritymakeup #retromakeup #paleblueeyeshadow #aquaeyeshadow #wingedeyeliner  #peachlips BEAUTY TOOLS @themakeuplight @beautyblender @morphebrushes  SKINCARE @caudalie @biodermafrance #biodermaUSA @katesomervilleskincare @LaMer  PRIMER @NARSissist Pro-Prime Primer  FOUNDATION @tomford #TracelessPerfectingFoundation  CONCEALER @NARSissist Radiant Creamy EYEBROWS @AnastaciaBeverlyHills #BrowWizEyebrow Pencil  EYESHADOW @INGLOT_USA Freedom System #MatteEyeshadow in 367  EYELINER @INGLOT_USA Waterproof Eyeliner Gel in black  EYELASHES @artemeslashes  MASCARA @realcircabeauty @alisonbrodpr@walgreens  CONTOUR @tomford in Sahara Dusk Translucent Pressed Powder  BLUSH @chanelofficial #JouesContraste Powder Blush in 55 In Love  LIP PENCIL @makeupforeverofficial Aqua Lip Pencil in 18C  LIPSTICK @NARSissist #VelvetMatteLipPencil in Bolero & @NARSissist in Lodhi

A post shared by Artémes Lashes (AHR-teh-mez) (@artemeslashes) on