Televisiotähdet Rita ja Aki paljastivat: ”Lapsi tulossa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Temptation Island -realitysarjasta alunperin tunnetuksi tulleet Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat saamassa perheenlisäystä. Gladiaattorit-ohjelmassakin gladiaattoreina mukana ollut julkkispari kertoi iloisesta perheuutisesta hetki sitten Instagramissa.

Rita ja Aki olivat juuri aloittamassa lapsettomuushoitoja, kun ilouutinen tuli. Perheenlisäystä odotellaan syntyväksi tällä tietoa ensi vuoden kesäkuussa.

– Meille tulee VAUVA! Yli kolmen vuoden yrittämisen ja odotuksen jälkeen raskaustesti näytti plussaa juuri, kun olimme aloittamassa lapsettomuushoitoa. ELÄMÄ ON IHMEELLISTÄ, Rita kirjoitti Instagramissa.

– Kuudennella viikolla ollaan vasta, joten riskiviikot vielä meneillään. Syy, miksi kerromme tästä jo nyt, on se, että olemme kertoneet avoimesti lapsettomuushoitojen aloittamisesta. Moni on elänyt sydämellään mukana ja emme voi enää olla vastaamatta kyselyihin ja viesteihin oletettujen hoitojen etenemisestä ja kierrellä totuutta, Niemi-Manninen jatkoi.

View this post on Instagram

Meille tulee VAUVA!♥️ Yli kolmen vuoden yrittämisen ja odotuksen jälkeen raskaustesti näytti plussaa juuri, kun olimme aloittamassa lapsettomuushoitoa. ELÄMÄ ON IHMEELLISTÄ!!♥️🙏🏻 Kuudennella viikolla ollaan vasta, joten riskiviikot vielä meneillään. Syy, miksi kerromme tästä jo nyt, on se, että olemme kertoneet avoimesti lapsettomuushoitojen aloittamisesta. Moni on elänyt sydämellään mukana ja emme voi enää olla vastaamatta kyselyihin ja viesteihin oletettujen hoitojen etenemisestä ja kierrellä totuutta. KIITOS teille kaikille SUURESTI mukana elämisestä, olemme todella kiitollisia siitä suunnattomasta välittämisestä, tsemppaamisesta ja rakkaudesta, jota olemme saaneet niin monelta ympäri Suomen!🙏🏻♥️ Rakkaudella, Rita ja Aki @akiturbomanninen #vauvatulossa

A post shared by Rita Niemi 🇫🇮 (@ritaniemi) on

Televisio-ohjelmien jälkeen pari on esimerkiksi kiertänyt aktiivisesti Suomea erilaisilla kiertueilla. Rita on nykyisin melko aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee usein upeita kuvia fitness-vartalostaan. Rita Niemi-Manninen on tehnyt menestyksekkään uran, jolla hän voitti useita kertoja muun muassa MM-hopeaa ja EM-kultaa.