Frendit-tähti kiistää olevansa poliisin kuvassa – paljasti alibinsa videona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen Britannian poliisin julkaisemasta valvontakameran tallenteesta, jossa myymälävaras näyttää olevan ilmiselvästi Frendit-sarjassa Ross Gellerin roolia näytellyt David Schwimmer. Kuva sai jo heti eilen suuren huomion, joka kantautui nopeasti myös näyttelijän tietoon. Nyt hän on vastannut kohuun.

Kuva: Blackpoolin poliisi

Blackpoolissa sijaitsevasta ravintolasta lavallisen oluttölkkejä varastanut mies ei näyttelijän mukaan ole hän, koska hänellä on tapahtumahetkelle pitävä alibi. Poliisi ehti jo eilen vahvistaa, että kyseessä ei ole näyttelijä, mutta nyt myös Schwimmer on tehnyt aiheesta päivityksen sosiaalisessa mediassa.

– Konstaapelit, vannon, etten se ollut minä. Kuten tästä näette, olin New Yorkissa. Toivotan Blackpoolin kovasti töitä tekevälle poliisille onnea tutkintaan, David Schwimmer kirjoitti Twitterissä.