Elizabeth Hurley paljasti hyvinvointinsa salaisuudet – puhelintaukoja, pitkiä kylpyjä ja liikuntaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Englantilainen malli ja näyttelijä Elizabeth Hurley aiheuttaa runsaasti ihailua, koska hän edustaa terveellisiä elämäntapoja parhaimmillaan. Hurley on 53 vuotta, mutta näyttää vuosikymmeniä nuoremmalta.

Yksi näyttelijättären suosimista hyvinvoinnin edistämiskeinoista on ottaa taukoa älypuhelimen käyttöön. Hän sanoo, että vaikka puhelimesta irrottautuminen voi tuntua hankalalta, aiheuttaa teknologiatauko hyvän olon ja kirkastaa mieltä. Hänen mukaansa ihmisten ei tarvitse olla aina tavoitettavissa tai vastata viesteihin sekuntien sisään.

Elizabeth Hurley vannoo myös positiivisen elämänasenteen nimeen. Hänen mukaansa naiset pitävät usein huolta muista, mutta unohtavat itsensä. Hän haluaa kannustaa kaikkia pitämään yhtä hyvää huolta omasta kuin muidenkin hyvinvoinnista.

Näyttelijä kertoo viihtyvänsä pitkissä ja kuumissa kylvyissä rentoutumassa. Se on hänen omaa aikaansa, ja Hurley on oppinut päivittäisen tavan omalta äidiltään. Lisäksi 16-vuotiaan Damian-pojan äiti kuntoilee ja syö terveellisesti.

– Nuorempana kaikki pyörii kauneuden ympärillä. Kun vanhenee, nousee terveys tärkeämpään asemaan. Olen pyrkinyt kuntoilemaan enemmän ja syömään terveellisemmin, hän kertoo People-lehdelle.

View this post on Instagram

😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on