Emma Stone avautuu korsetistaan: ”Sisäelimeni siirtyivät”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijät joutuvat toisinaan kokemaan kovia yllättävilläkin tavoilla. Tämän sai taannoin huomata Hollywood-tähti Emma Stone käytettyään korsettia tulevan The Favourite -elokuvan kuvauksissa.

Stone paljasti The Graham Norton Show -ohjelma haastettussa korsetin käytöllä olleen karmivia seurauksia. Tähden mukaan hän ei kyennyt kuukauteen hengittämään kunnolla. Vain mentolin haisteleminen helpotti hengitysvaikeuksia.

– Kuukauden jälkeen sisäelimeni siirtyivät. Se oli ällöttävää. Mikäli sinun ei ole pakko pitää korsettia, älä tee niin!, Stone avautui.

Daily Mailin mukaan näyttelijä kertoo koettelemuksen saaneen hänet ymmärtämään paremmin, mitä naiset joutuivat entisaikaan kärsimään. Korsettien käyttö oli yleistä 1700-luvulla, jolle Emma Stonen tuorein elokuva sijoittuu.