Mikä takapuoli! Kendall Jennerin kuvat saivat miesfanit sekaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityperheestä huippumalliksi ponnistanut Kendall Jenner nähtiin taannoin suutelemassa ystäviensä Gigi ja Bella Hadidin pikkuveljen Anwar Hadidin kanssa. Tuolloin pari kiisti suhteen, mutta sittemmin heidät on kuvattu usein yhdessä esimerkiksi Italiassa.

Nyt Kendall Jenner poseeraa nyt Instagramissa julkaisemissaan upeissa kuvissa erittäin niukassa nahka-asussa ja sukkahousuissa, jotka nostavat hänen takapuolensa pääosaan. Kuvat ovat saaneet heti fanit liikkeelle, sillä varsinkin miehet näyttävät olevan kommenttien perusteella innoissaan näkemästään.

View this post on Instagram

🦂 @sashasamsonova

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

View this post on Instagram

🦂 @sashasamsonova

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

View this post on Instagram

🦂 @sashasamsonova

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Pari viikkoa sitten Kendall Jenner kuvattiin ilman huhuttua poikaystäväänsä, kun hänet ikuistettiin New Yorkin muotiviikoilla saapumassa Harpers Bazaarin jatkobileisiin 1 Oak -klubille. Kendall oli silloin pukeutunut rohkeaan läpikuultavaan bileasuun.