Iso karhu teki tuhojaan takapihalla – mies ripitti rajusti videolla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessa karhut välttelevät ihmisten hajuja, mutta näin ei kuitenkaan ole esimerkiksi Kanadassa, jossa karhuja nähdään hyvin usein seikkailemassa asutuksen keskellä ruoan perässä. Tällä kerralla videolle tallentui tilanne, jossa isokokoinen karhu tallusteli miehen takapihalla.

Verkossa on levinnyt useita huvittavia videoita, joissa on nähty miten karhut ovat tehneet hieman liiankin läheistä tuttavuutta ihmisten kanssa. Karhut ovat uiskennelleet perheiden uima-altaissa, vallanneet heidän autonsa ja osanneet jopa murtautua taloihin sisälle ruokaa etsiessään. Videolla nähtävä karhu olikin kiinnostunut ulos jätetyistä linnunruoista.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään miten karhu lähestyy linnuille aseteltuja siemenautomaatteja ja kaataa niitä kannattelevan kepin maahan. Videota kuvannut mies on lisännyt tilanteen koomisuutta entisestään kommentoimalla videota hauskalla ääniraidalla.