Maailman pisimmät kynnet – näin arkiaskareet sujuvat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Guinnessin ennätystenkirjaan päässyt teksasilainen Ayanna Williams omistaa maailman pisimmät kynnet. Kerroimme hänestä ensimmäisen kerran jo vuosi sitten, mutta nyt nainen näyttää, miten hän selviää arkisista toimista.

Amerikkalaisen Ayanna Williamsin kynsien kokonaispituus on huikeat 5,77 metriä. Hän kertoo, että arkiaskareet vaativat häneltä enemmän aikaa, mutta hän kuitenkin suoriutuu niistä tavallisten ihmisten tavoin. Nainen myös myöntää, että toisinaan kynnet pakottavat hänen sormiaan.

Williams näyttää The Wizard Of Odd TV:n videolla, kuinka hän syö tai käyttää matkapuhelinta. Hän myös vakuuttaa, että kynnet ovat puhtaat ja siistit. Williams on kasvattanut kynsiä vuosikymmenien ajan ja sanoo, että nyt kun ennätys on tehty, haluaisi hän jossain vaiheessa leikata kynnet pois.