Oasis-fanit haluavat Noel Gallagherin vaimojensa seksiseuraksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittirokkari Noel Gallagher on suorasanainen mies. Oasis-fanit ovat pyytäneet rääväsuiselta herralta nimikirjoitusten ja yhteiskuvien lisäksi hieman ronskimpia asioita. Kuten sitä, että mies harrastaisi seksiä heidän vaimojensa kanssa.

– Minulta on pyydetty ennenkin, että harrastaisin seksiä fanien vaimojen kanssa. Kun lopetan musiikin tekemisen voin tehdä itsestäni panomiehen ja katsoa, kuinka se sujuu, Noel Gallagher vitsaili Lontoossa järjestetyssä kyselytapahtumassa.

Mies sanoi myös, että ei voi sietää selfiekuvia tai niissä poseeraamista fanien kanssa. Noel Gallagher on julkaissut uuden Any Road Will Get Us There (If We Don’t Know Where We’re Going) -nimisen teoksen. Brittibändi Oasis hajosi vuonna 2009, kun yhtyeessä olleet Gallagherin veljekset riitautuivat pahasti. Noel ja Liam Gallagher sopivat erimielisyytensä viime vuonna joulukuussa lähinnä sukulaisuussyistä.