75-vuotias kissapappa torkkuu päivät kissojen kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kissapapaksi tituleerattu 75-vuotias mies on sosiaalisen median eläinfanien tuorein sankari. Hän tekee vapaaehtoistyötä joka kelpaisi varmasti monille kissojen ystäville.

Terry Lauerman saapui eräänä päivänä Yhdysvaltojen Wisconsissa sijaitsevan Green Bayn Safe Haven -löytöeläintalon ovelle. Hän tarjoutui harjaamaan eläinsuojassa asuvia kissoja, ja ryhtyi tekemään niin päivittäin.

Terryllä on myös tapana nukahdella löytöeläintalon sohville kissojen kanssa. Eläinsuojan Facebook-sivun mukaan tämä ei kuitenkaan haittaa. Päin vastoin, kissojen kerrotaan tarvitsevan seuraa päiväunilleen.

Facebookissa jaetut kuvat saavuttivat valtavan suosion. Buzzfeedin mukaan Terry kommentoi sometähteyttään omalla vaatimattomalla ja eläinrakkaalla tavallaan. Hän kertoi toivovansa, että kaikki kuvista tykänneet lahjoittaisivat rahaa löytöeläinten hyväksi.

 

We are so lucky to have a human like Terry. Terry just came along one day and introduced himself. He said he'd like to…

Publiée par Safe Haven Pet Sanctuary Inc. sur Mardi 18 septembre 2018

Happy Caturday. Here’s Cat Grandpa Terry, just doing his thing! #catgrandpa #caturday ❤️🐾Photo by The Brass Lens 📷

Publiée par Safe Haven Pet Sanctuary Inc. sur Samedi 22 septembre 2018