Gaala Lasten Hyväksi keräsi sairaille lapsille yli 15 000 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen mallitoimisto Promodel järjesti perjantaina jo perinteeksi muodostuneen Gaala Lasten Hyväksi –tapahtuman, jossa kerättiin yli 15.000 euroa rahaa Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:lle.

Gaala Lasten Hyväksi 2018, Kuva: Mikko Ovaska
Gaala Lasten Hyväksi 2018, Kuva: Mikko Ovaska

Yhdistyksen kautta raha ohjataan Tampereen yliopistollisen sairaalaan lastenosasto 6:lle, jolla hoidetaan alle 16-vuotiaita veritauteja ja syöpää sairastavia lapsia. Vuosien aikana Promodelin järjestämien hyväntekeväisyysmuotinäytösten avulla on kerätty lapsipotilaille yhteensä yli 100.000 euroa. Tapahtumaa juhlitaan gaalamuodossa juhlitaan nyt viidettä kertaa.

– Tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta. Olemme reilun kymmenen vuoden aikana saaneet kerättyä hienon rahasumman todella hyvään tarkoitukseen. Lahjoituskohteemme on säilynyt samana koko ajan. Kerätyillä varoilla on hankittu muun muassa lasten hoitoon tarkoitettuja laitteita sekä erilaisia viihtyvyyttä parantavia pelejä, leluja ja sisustustarvikkeita, tapahtuman pääjärjestäjä Jenni Ahola kertoi.

Paikalla oli kymmeniä yritysten edustajia ja julkisuuden henkilöitä. Illan aikana yleisöllä oli lisäksi mahdollisuus osallistua myös hiljaiseen huutokauppaan, jossa tarjolla oli taidetta, sisustustavaraa ja esimerkiksi Kultajousen lahjoittamat arvokkaat timanttikorut. Illan kohokohtana nähtiin perinteiseen tapaan muotinäytös.

Tapahtumassa nähtiin tänä vuonna esimerkiksi Karita Tykkä, Suvi Tiilikainen, Satu Tuomisto, Heidi Sohlberg ja Kalle Kuvaja. Illan juontajina toimivat Joanna Kuvaja ja Jarkko Tamminen. Gaala Lasten Hyväksi 2018 -tapahtuman pääyhteistyökumppaneina olivat Tampereen Messut ja Zsar Outlet Village.

Gaala Lasten Hyväksi 2018, Kuva: Mikko Ovaska
Gaala Lasten Hyväksi 2018, Kuva: Mikko Ovaska
Gaala Lasten Hyväksi 2018, Kuva: Mikko Ovaska
Gaala Lasten Hyväksi 2018, Kuva: Mikko Ovaska
Gaala Lasten Hyväksi 2018, Kuva: Mikko Ovaska