Khloe Kardashian jatkaa sinkkuäitinä – suhde näyttää loppuneen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkistähti Khloe Kardashianin esikoinen syntyi puoli vuotta sitten. Samaan aikaan lapsen isä, NBA-pelaaja Tristan Thompson, jäi kiinni pettämisestä. Kaksikko on asunut koko syksyn erillään pitkän välimatkan päässä toisistaan, ja Khloen kerrotaan nyt menevän elämässään eteenpäin.

People-lehti kertoo, että Khloe Kardashianin ja Tristan Thompsonin ero on enemmän kuin todennäköinen. Puolivuotiaan True-tyttären äidin kerrotaan päässeen yli Tristanista. Syynä on viikkoja jatkunut erillään olo, josta Khloen kerrotaan jopa nauttineen. Kesällä pariskunta eli tiiviisti perheenä, mutta syksyn tullen Tristan palasi koripallojoukkueensa luoksen Clevelandiin ja Khloe jäi tyttärensä kanssa Los Angelesiin.

Khloen kerrotaan voivan erinomaisesti ja hän nauttii äitinä olemisesta. Naisen elämä rullaa eteenpäin sujuvasti ja hän on keskittynyt onnellisiin asioihin ja oman elämänsä parantamiseen. Khloen otaksutaan jatkavan eloaan yksinhuoltajana perheensä lähellä, eikä hän kaipaa Tristania enää.

View this post on Instagram

This is a “Just Because” post Thank you does not begin to describe the amount of respect, appreciation and LOVE that I have for you, but I do need you to know that you are my hero. I hope to live up to the mom you have been to us. (Regardless of what Kourt thinks JK lol) seriously, how did WE get so lucky to have you? WE have the cheat codes to mommy-hood Thank you for being selfless. You continuously put us before yourself and you never think twice about it. (Except when it comes to paid Instagram posts but I ain’t mad at you for gettin that money honey) Thank you for being one of my very best friends, but most of all, thank you for being my mommy. If I could, I would choose you a million times!!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on