Kylie Jenner paljasti: ”Toisen lapsen nimestä naisellisempi!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kosmetiikkabisneksellä ja kiinteistökaupoilla rikastunut realityjulkkis Kylie Jenner on kahdeksan kuukautta vanhan Stormi-tytön 21-vuotias äiti. Nainen haluaa toisen tyttölapsen nimen olevan naisellisempi.

Kylie Jenner on vastannut Snapcahtin kyselytuokiossa fanien uteluihin ja nainen paljasti, että haluaa tulevaisuudessa lisää lapsia. Nyt aika ei kuitenkaan ole oikea. Hän toivoo saavansa ainakin toisen tytön, jonka nimi olisi feminiimisempi, Daily Mail uutisoi.

Nuori bisnesnainen myös lupasi, että aikoo paljastaa seuraajilleen enemmän seuraavan raskautensa aikana. Kylie Jenner rakastaa hänen tyttärensä ja miehensä Travis Scottin välistä yhteyttä. Naisen mukaan Stormi on iskän tyttö ja heillä on vahva yhteys.