Madonna etsii uutta kokkia – töitä Lontoossa, New Yorkissa ja Lissabonissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popin kuningatar Madonna etsii riveihinsä uutta kokkia. Ammattitaitoisen ruoantekijän tehtävänä on työskennellä artistin eri maailmaa sijaitsevissa kodeissa, pääasiassa kuitenkin Lontoon Mayfairissa. Palkka on 96.000–125.000 euroa vuodessa.

Madonna on julkaissut Talent Private Staff -sivustolla ilmoituksen, jossa etsitään uutta kokkia naisen keittiöhenkilökuntaan. Huippuluokan kokilta odotetaan kokemusta yksityishenkilöiden työntekijänä toimimisesta, ja Madonnaa kuvaillaan ilmoituksessa VVIP-tason työnantajaksi. Valmistettavan ruoan tulee olla Kosheria.

Kokin pääasiallinen työpaikka sijaitsee Lontoossa, mutta hänen on oltava valmis työskentelemään tarvittaessa myös Yhdysvalloissa ja Portugalissa. Seitsemänhenkisen perheen suosikkiruokia ovat ilmoituksen mukaan italialaiset, aasialaisen ja perinteiset eurooppalaiset ja amerikkalaiset yksinkertaiset ja terveelliset kotiruoat. Tehtävään palkattu kokki aloittaa työnsä heti.