Mies yritti kuntoilla kotona – tanskandoggi oli toista mieltä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hauskoja videolle tallentuneita esimerkkejä siitä miten perheen lemmikit sekoittavat omistajiensa kuntoiluhetket leikkimiseen. Tällä kerralla omistajansa liikkuminen sai erään tanskandoggin innostumaan.

Facebookissa levinneellä videolla nähdään hauska tilanne, jossa mies on päättänyt alkaa tekemään olohuoneessaan askelkyykkyjä. Vierellä seisova iso tanskandoggi seuraa vierestä tilannetta ja ihmettelee omistajansa liikehdintää, minkä ajattelee olevan osa jonkinlaista leikkiä.

Videota kuvaava nainen ei pysty pidättelemään nauruaan kun hän seuraa vierestä hauskaa tilannetta. Aina kun mies laskeutuu alas askelkyykkyyn, koira laskeutuu perässä vaanivaan hyökkäysasentoon ja näyttää selvästi odottavan, että mies innostuisi leikkimään sen kanssa.

Lunging with the #greatdane Is it exercise or playtime!?! 😂 #lunges #cfun #bluedane #lucabaloo #spartantraining* Jukin Media Verified *Find this video and others like it by visiting https://www.jukinmedia.com/licensing/view/1004049For licensing / permission to use, please email licensing(at)jukinmedia(dot)com.

Publiée par JG Clark sur Dimanche 9 septembre 2018