Osallistu pusutalkoisiin! Suudelmat tekevät maailmasta paremman paikan

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Suuteleminen vapauttaa mielihyvähormoneja, ehkäisee stressiä, vähentää kehon huonoa kolesterolia ja saa sydämen sykkimään. Ensisuudelma kertoo toisen ihmisen kanssa toimivasta kemiasta. Jos suudelma on nautinnollinen, kertoo pusu kumppanin olevan geneettisesti sinulle sopiva.

Ihmiset suutelevat keskimäärin 20.160 minuuttia elämästään. I Heart Intelligence -sivuston mukaan maailman pisin pusu on kestänyt yhteensä 58 tuntia, 35 minuuttia ja 58 sekuntia. Suudelmat kiinnittävät pariskuntia yhteen ja lisäävät heidän onneaan.

Suukko, suudelma, pusu ja muisku. Jokaisella parilla on omanlaisensa tyyli osoittaa hellyyttä huulilla, mutta ihaninta lienee suudelmaan täysin rinnoin heittäytyen. Silloin kaikki muu häviää ympäriltä ja kehon täyttää intohimon ja rakkauden nautinnollinen aalto. Ihmisten pitäisi pussailla enemmän, niin olisimme huomattavasti onnellisempia.