Paranna parisuhdetta laatuajan avulla – tässä vinkit yhteiseen tekemiseen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Mikäli parisuhde on liikaa rutiininomainen ja samalla kaavalla toistuva, voi kumppanukset toisinaan kyllästyä yhteiseloon. Siksi kannattaa panostaa yhteisiin ja mielekkäisiin harrastuksiin, jotka sitovat rakastavaisia toisiinsa.

Psychology Today uutisoi, että yhdessä treenaavat pariskunnat pysyvät todennäköisemmin yhdessä. Aktiivisuus ei välttämättä tarkoita pelkästään kuntosalilla hikoilemista, vaan kotitöiden jakamista siivouspäivinä, pelien pelaamista vapaapäivinä tai esimerkiksi tanssitunnille ja sukelluskurssille osallistumista.

Pääasia on, että parisuhteessa tehdään muutakin kuin kaadutaan aina työpäivän jälkeen sohvalle katsomaan televisiota. Iltalenkit ovat oivaa aikaa kuulumisten vaihtamiseen. Viikonloppuvaellukset kansallispuistossa ja huvittelupäivät trampoliinipuistossa jäävät varmasti myös molempien mieleen.