Jenna Dewan paljasti – näitä ei uskoisi vegaanisiksi herkuiksi!

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja tanssija Jenna Dewan tunnetaan hänen tekemistään rooleista muun muassa Witches of East End -televisiosarjassa ja Step Up -elokuvassa. Tällä hetkellä nainen juontaa World of Dance -nimistä televisio-ohjelmaa, jossa tanssijat kilpailevat miljoonan dollarin pääpalkinnosta.

Jenna Dewan on kertonut olevansa noin viisi vuotta vegaani, joka lipsuu toisinaan olosuhteiden pakosta kasvissyönnin puolelle. Nainen pyrkii kuitenkin valitsemaan aina kokonaan vegaanin vaihtoehdon mikäli sellainen on hänelle tarjolla. Nyt Dewan pääsi maistelemaan vegaanisia pikaruokia.

Vegaanina tai kasvissyöjänä oleminen ei tarkoita sitä, että ihminen joutuisi luopumaan epäterveellisistä herkuista. Nyt Jenna Dewan maisteli erilaisia hänelle entuudestaan tuntemattomiakin vegaanisia pikaruokaherkkuja, jotka pääsivät yllättämään vegaanisiin ruokiin tottuneen tähdenkin herkullisuudellaan.